Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Attachment does not render HTML content properly in Alfresco

SA-19999

Summary



In an application Work Object (WO) attachments are stored in Alfresco (CMIS system). Attachments are not shown properly instead all HTML tags appear.
Note that user is using correspondence to make the email attachment of the WO.


Error Messages



No error messages.


Steps to Reproduce



1. Configure the WO attachment to be stored in Alfresco  (CMIS system)
2. Create the WO  through a service which will also attach an email to the WO, which should be stored in CMIS system.
3. Open the CMIS system and see the attachment for that WO. 


Root Cause



An issue in the custom application code or rules 

The correspondence rule used to create the attachment for the WO was directly using a propery value for the email body. That property was having all HTML tags. So the email also rendered all those HTML tags.


Resolution



Perform the following local-change:

Use the RitchTextformat as shown below in the correspondence rule:

<pega:reference format="RichTextDisplay" name=".propertyname"></pega:reference>
Suggest Edit

Published February 24, 2016 - Updated December 2, 2021

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us