Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

CLM System stops processing on adding a product

SA-88026

Summary



When adding a product using the out-of-the-box Pega Client Lifecycle Management (CLM) application, the system stops processing.
When loading the RULE-DECLARE-PAGES D_GETLEVELNODE parameterized data page, the Node parameter is null (Organization:"Global",Division:"Segment",Node:"null"), resulting in an error message.



Error Messages



Unable to load data page D_GetLevelNode. Required parameters : Node. cannot be blank


Steps to Reproduce

  1. Onboard a new user.
  2. Enter the user's data on the the screen.
  3. Click Next.
  4. Click 'Add product.

Root Cause



An issue in the custom application code or rules.


Resolution



Perform the following local-change:

Add the Product details to the below tables
  • fsf_productmatrix
  • fsf_pminclusionxref
Suggest Edit

Published March 19, 2020 - Updated December 2, 2021

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us