Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Custom email headers are missing while processing response

SA-41762

Summary



Pega is configured to send an email with a custom header and handle replies. When the reply is received, the custom headers are not copied in to the service page.


Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce

  1. Configure Pega to send an email with a custom header containing a value.
  2. Check if Outlook application contains the custom header.
  3. Reply to the email sent by Pega from the Outlook application.
  4. In the service method, map the custom header to a clipboard page and review it.


Root Cause



A third-party product issue. The response email did not contain the custom header.

Resolution



Make the following change to the operating environment. Engage Email Server Administrators to address this issue since the Outlook application does not carry the custom headers.
Suggest Edit

Published August 16, 2017 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us