Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Design tab of the Harness rule is blank

SA-10410

Summary



After upgrade from PRPC 6.2 SP2 to Pega 7.1.7 when user opens a Harness rule in Designer Studio, it does not display anything in Design tab. 

Error Messages



Not Applicable

Steps to Reproduce



Open any harness rule. Reported behaviour occurs for OOTB as well as for newly created Harness rules.

Root Cause



The reported behaviour was due to incorrect cache entry. However, similar behaviour also occurs if pzHarnessRuleFormUtils.js file is missing after upgrade from PRPC 6.2 SP2 to Pega 7.1.7.

This JS file is used by the following rule:


Rule-HTML-Harness
RuleForm
Pega-UIDesign:07-10-01


Resolution



1. Truncate all the cache tables and restart the application node.  

2. Export this pzHarnessRuleFormUtils.js file from fresh installation of Pega 7.1.7 by creating product rule and importing it on the environment where the issue occurred. After importing this rule, harness rule is displayed correctly.

Published June 12, 2015 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

100% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us