Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Developer Portal does not load after new install of 7.2

SA-29309

Summary



User installed a new instance of Pega 7.2 and complained that the Pega developer portal fails to load.
After login they are unable to the side bar, header or work area. user sees a blank screen and are seeing java script related errors in Internet Explorer Developer Tools console.

Configuration Details:
User has Microsoft IIS webserver in front of the Websphere application server.


Error Messages



SCRIPT5007: Unable to get property 'd' of undefined or null reference


Steps to Reproduce

  1. Install a new instance of Pega 7.2 on Websphere 8.5 and DB2 10.5 FP7. Microsoft IIS webserver instance is configured infront of the application server.
  2. Login to Pega 7.2 instance fails with java script related errors for the above environment configuration.


Root Cause



A defect or configuration issue in the operating environment is identified as root cause of the issue. 

When the PRPC harness content is returned, the static content of URL is larger than 260 characters. When the URL exceeds 260, IIS server throws an error.

Resolution



Refer to the following PDN article:

https://pdn.pega.com/support-articles/prpc-mashup-fails-when-using-microsoft-iis-web-server

Published October 25, 2016 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us