Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Filter option not working correctly

SA-9666

Summary



"Internet Explorer cannot display the webpage" message is displayed on Applying and removing the filter in workbasket.

Error Messages



Internet Explorer cannot display the webpage

Steps to Reproduce



1. Log in to User environment
2. Move to any Workbasket.
3. Click on ID column and Search a job
4. Click Apply to search the job.
5. Search another job.
6. Observe the message displayed when you click Apply


Root Cause



The user has configured a list view where for the first time the filter options are working fine but from second time onwards the filter options are not working. 

Resolution



Configure a load balancer which has settings to increase the request headers which would permit the request to be properly dispatched to the PRPC instance.
Suggest Edit

Published June 12, 2015 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us