Support Article

Flow action is not loading in review harness.

SA-31601

Summary



Issue with flow action which is not getting loaded in review harness.

Error Messages



Not Applicable

Steps to Reproduce



For Copy Configuration:

Step 1:Go To Action and select Action “Copy To”
Step 2: Flow action is loaded without any issue
Step 3: If we Click on “Cancel”, basically , on click of Cancel, Review harness is being called.
Step 4: Now Review harness has open.
Step 5: If we again click on Action
Step 6: After click , same flow action is not getting loaded .

Actual Behaviour: Same flow action is not getting reloaded after review harness. Refer the below screenshot:

In Review harness, if we refresh, then flow action is coming properly.
Expected Behavior: If we do not refresh, flow action is not getting loaded properly. 
Refer the below screenshot:



For Delete Configuration: From ‘copy to’ action, click on ‘Delete Configuration’. 
Actual Behaviour: User is not able to navigate to Copy to configuration from Delete Configuration.
Expected Behaviour: User must be able to navigate to Copy to configuration from Delete configuration.



Root Cause



Incorrect configuration.


Resolution



Perform the following local-change: 

For Copy Configuration: On click of Cancel button, invoked action Open Work By Handle(instead of Review action) passing .pzInsKey. 
For Delete Configuration: Suggested to 
private edit createWorkPage activity and set keepNewAssignPage param of Close in Step 7 to true. (OR)
Removing page "SpunoffWork" in Data Transform "PreShareConfiguration" makes the use case work.

Published December 19, 2016 - Updated December 27, 2016

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.