Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Incorrect data displaying on mobile UI

SA-33150

Summary



The user has upgraded our environment to 7.2.2.In mobile, when one of the opportunity is opened, in the secondary details section the Organization field is showing ''Órg Not Found''
There is a section pyWorkSummary_Mobile which has a text input field called Organization. When they trace the issue the organization name is shown correctly in the Declare_crmOrg page but on the UI it is displaying 'Org Not Found'.
There are two threads Standard and Standard/$workprocessing. One thread is showing the correct data whereas the other is showing the wrong data.I assume,it is picking the wrong thread. This issue did not persist previously before 7.2.2 upgrade.


Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce

  1. Login to the SAUpgQA app
  2. Click on opportunities and select one Opportunity in the All tab.
  3. In the secondary details section you will find the Organization field which displays 'Org Not Found'.


Root Cause



There is a section pyWorkSummary_Mobile which has a text input field called Organization.When they trace the issue the organization name is shown correctly in the Declare_crmOrg page but on the UI it is displaying 'Org Not Found'.

Resolution



Apply HFix-31332
Suggest Edit

Published February 4, 2017 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us