Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Lucene Search Functionality not working for wild characters .

SA-5224

Summary



User reported that search Functionality not working for wild character  

Error Messages



No-Error Message. System not loading default number of records.


Steps to Reproduce



1) Launch  Manager Portal
2) Click on Search
3) Default Loading of Search results is not happening.


Root Cause



Since Elastic Search (a new implementation ) is not being supporting wild card search this issue was happening.

When migrating from lucene search to elastic search in ML 7, loading the default no. of records on empty string search is ignored or removed.


Resolution



This issue is resolved by hotfix item with ID HFix-20551.

After installing this hotfix server restart is required.

Published January 31, 2016 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us