Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Next button does not display when linked troubleshooter loads

SA-105090

Summary



User configures the second Troubleshooter from the last question of the first Troubleshooter on the Pega Knowledge application. However, the user is unable to view the Next button when the second Troubleshooter is triggered once the content launches.


Error Messages

Not Applicable    


Steps to Reproduce

  1. Create two Troubleshooters
  2. Configure the first Troubleshooter such that the second Troubleshooter launches on the last question
  3. Create content on the first Troubleshooter
  4. Launch the content to verify. The Next button does not display when the second Troubleshooter is triggered


Root Cause



The ideal implementation of Troubleshooter is to end (i.e. the last question of Troubleshoot ) with an answer or Information response type with no visibility condition defined on question.


 

Resolution



Perform the following local-change:
Remove the Visible conditions on the last question of the final Troubleshooter which is triggered on the content.

 

 

 

Suggest Edit

Published June 5, 2020 - Updated December 2, 2021

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us