Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Service Activity param page is not populating with data

SA-1153

Summary



When a Service Http is sent Post Data in "multipart/form-data" format, the parameters are not made available in the Parameter page. If they are sent as normal they show up on ParameterPage.

Error Messages



No particualr error message. But the Service activity parameter is not populating with the request data


Steps to Reproduce



Submit numti-form data to a Service HTTP rule using POST.
The paraameter page is empty if accessed i Service activity.

Root Cause




The root cause of this problem is a defect in Pegasystems’ code/rules. 

The multi-part attachment data is meant to be in pyRequestAttachmentPage

Resolution



This issue is resolved by hotfix item - Hfix-9888
Details:
For remaining parameters to be present in parameter page, Hfix-9888 was created.

Published February 28, 2016 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us