Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Unable to iconSearch image on screen

SA-8617

Summary



When you run a report (summary view), it is prompting to select a default value. At this point you are unable to view the Search icon present on the screen.

Error Messages



Not Applicable

Steps to Reproduce



1. Open report portal
2. Select SLA reports category
3. Select SLA By Age report.


Root Cause



The root cause of this problem is a defect in Pegasystems’ code/rules. Style of search icons are missed in the DOM. It is an upgrade issue, styles of search icon are not upgraded correctly.

Resolution



This issue is resolved through the following Local-change:

1. Open the rule query_wizard.css
2. Do a Save As of the rule into your application rule set
3. Add the below code snippet at the end of the file and save the rule.
4. Clear the browser cache.

Code Snippet:

.iconsearch{
background-image: url("images/AppIconLookup.png");
background-repeat: no-repeat;
width:17px;
height:14px;
}
#tdConditionValue{
vertical-align:middle;
}

 

Published January 31, 2016 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us