Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Unable to run a segment

SA-81353

Summary



After upgrading to Pega Platform 8.2.1 and Pega Marketing 8.2, unable to run and populate a segment. The run never completes.


Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce



Create and  run a Segment.


Root Cause



A defect in Pegasystems’ code or rules.


Resolution



Perform the following local-change: 
  1. Back up the database (specifically <Data schema>.pr_data table).
  2. Ensure that the configured Pega Decisioning Nodes are running.
  3. Shutdown the Pega Application Server node.
  4. Run the below queries to delete the agent schedules:

    select count(*) from v81data.pr_data where pxobjclass like '%Data-Agent-Queue%';
    delete from v81data.pr_data where pxobjclass like '%Data-Agent-Queue%';

     
  5. Restart the Pega Application Server nodes.
  6. Ensure that the configured Pega Decisioning Nodes are running.
  7. Wait for 10 minutes. Check the Agent Schedule to verify if all the Agent Schedules are recreated.
  8. If the Agent Schedule for PegaMKT-Engine is now available after performing the above steps, check the Enable option at the bottom of the Agent Schedule to enable the run for all the agents.
  9. Restart the Application Server node.

Published August 15, 2019 - Updated December 2, 2021

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us