Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

User defined property does not have a value in exposed column

SA-63445

Summary



User defined property does not have a value in the exposed column. However, the value exists in BLOB.


Error Messages



Not Applicable.


Steps to Reproduce

  1. Create a property called Disabled in Data-Admin-Operator-ID
  2. Expose the property
  3. Write an activity and set it either true or false value to the disabled property
  4. Invoke the activity and check the disabled property value in the pr_Operators table


Root Cause



The property called Disabledis  in @baseclass. So there are two properties with the same name in the class hierarchy.  Hence, while preparing the query to insert the record in the database, system does not consider the disabled property which exists in @baseclass.


Resolution

Perform the following local-change:
  1. Remove the property in @baseclass
  2. Restart the server and revalidate and save the Operator records
 
 

Published October 12, 2018 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us