Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

A blank Pop is loaded on click of Action Link

SA-3800

Summary



A blank pop is getting displayed when we try to click an action link.

Error Messages



No error message but a blank pop-up is displayed.


Steps to Reproduce



Go to problem screen and search for qoutes in problem state. Then click on action link will leads to this pop-up message.


ROOT CAUSE &

Resolution



The root cause of this problem is a defect in customer application code/rules.


Customer was using a 'Show Harness' method in the activity which was called in the refresh section action for the OnClick activity for that button.
The Show Harness and refresh section were called at the same time hence throwing a blank pop up.

When suggested customer to remove the Show Harness method in the activity, the search button was working as expected. 
 
Suggest Edit

Published January 31, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us