Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Blank question shown when question name changed in Survey Rule

SA-1149

Summary



You had a Survey Rule with several questions. After you replaced one of the existing questions with a new question, new cases created displayed the new question correctly, gowever, the old cases are displaying a blank page for the replaced question.

Error Messages



N/A

Steps to Reproduce



1. Create a Survey Rule which has 1 or more questions
2. Replace one of the existing questions with a new question
3. Open an old case


Root Cause



The root cause of this problem is a defect in customer application code/rules. The Survey Rule loads the questions at run-time, and therefore the old, replaced question is no longer included.

Resolution



Use a When condition or any other mechanism to hide/show questions as needed instead of removing the question entirely from the ruleform.
Suggest Edit

Published June 12, 2015 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us