Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Default busy Indicator does not display on screen

SA-63007

Summary



The following issues occur on Pega Platform 7.2.2,
  1. Unable to view the Pega default Busy Indicator on the screen,
  2. Loader icon does not display on the screen while loading filtered data in a report definition

Expected behavior:

When there are two grids on the screen, on click of a button, user conditionally hides one grid and displays another grid. The Pega default loader must display on the screen while the grid loads the filtered data.



Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce



Issue 1:

Create Tab group layout and add a grid in it. While the tabbed group loads, displays only loading text on the screen.

Issue 2:

From the grid, click the Filter icon and apply the filter. The grid does not display any loader on the screen while loading the data.


Root Cause



Issue 1:

This behavior is as per Pega product design. While the Tab screen loads, the full screen loader does not load.

Issue 2: 

This behavior is as per Pega product design. While loading filtered data, the grid does not display the loader image.


Resolution



An enhancement request, FDBK-27786, is created for consideration by Pega Product Management.
Suggest Edit

Published May 7, 2019 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us