Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Email is getting delivered without attachments

SA-38781

Summary



In Pega 7.1.5, a user was able to successfully send an email with attachments to the recipients.

​In Pega 7.2.2, the email is getting delivered without attachments.


Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce



Use the VerifySendCorr flow without specifying the BatchSend parameter.


Root Cause



The first level reason for the difference in the Pega 7.1.5 behavior and the Pega 7.2.2 behavior is that in Pega 7.2.2, the VerifySendCorr flow passes the BatchSend parameter through, whereas in Pega 7.1.5, that parameter was hardcoded to "true".

However, the deeper cause is not known, since the email should still be sent properly when the parameter is "false".

Resolution



The BatchSend parameter is being set explicitly to "true".

Suggest Edit

Published July 26, 2017 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us