Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

A flow migrated to 6.3sp1 isn't opening in development portal

SA-274

Summary



After upgrading PRPC from 5.x to 6.3 SP1 developers are unable to open a flow rule that was migrated. The rule form opens partially and displays "Creating viewer..." But this message doesn't go away and IE errors appear on the page.



Error Messages



IE Errors:

Message: 'pega.rf.formProxy.getPRXML().documentElement' is null or not an object

and

Message: 'this.getPRXML().documentElement' is null or not an object

Steps to Reproduce



A flow rule opens as expected in PRPC 5.x but after migrating to 6.3 SP1, the rule form displays "Creating viewer..." which doesn't go away, and the above mentioned IE errors are seen.


Root Cause



Special characters in use in fields on the History tab of the rule are the root cause for the issue.


Resolution



This issue is resolved through the following local change:


Review the working PRPC 5.x version of the flow rule and remove any special characters (< , > , etc.) in use on the History tab,  save the rule, then import this new version into the 6.3 SP1 instance.
 
Suggest Edit

Published March 11, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us