Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Harness & Section rule forms not loading in designer studio

SA-38037

Summary



Harness and Section rule forms are not loading in Designer Studio, also Left Navigation Quick Links are not getting displayed or loaded for the user portals in Pega 7.1.9.


Error Messages



Not Applicable

Steps to Reproduce



1.Log into designer studio.
2.Open any Section or Harness rule from app explorer.


Root Cause



A software use or operation error:

User has added script in userworkform which was throwing script error in console, due to which rules are not loading.

Throwing error as it cannot access undefined in browser console.

Resolution



Update userworkform to modify the user-defined script as:

if(pega.mobile.attachContent.config) to if(pega && pega.mobile && pega.mobile.attachContent && pega.mobile.attachContent.config)

Suggest Edit

Published July 18, 2017 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us