Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Images are not loading properly when accesses in IAC

SA-29887

Summary



User have a Pega screen exposed as gadget using Internet Application Composer (IAC) in an external application.

This screen has few buttons. Images of these buttons (Icons) are not displayed properly whenever loaded . This is happening intermittently and not always and are using Firefox 38.2 version of browser.

 

Error Messages



Invalid URL format for static content request:/!GESCore/webwb/Sort_Icon.pngwebwb/sort_icon_11737709475.png!!.png

 

Steps to Reproduce



Create an application with a screen having few images or buttons . Expose it in a gadget using IAC.


Root Cause



User has configured reverse proxy with context but did not include the below setting in prconfig.xml:

<env name="Initialization/ContextRewriteEnabled" value="true"/> should there in prconfig.xml


Resolution



Perform the following local-change: 

Include below setting in prconfig.xml to resolve the issue:

<env name="Initialization/ContextRewriteEnabled" value="true"/> 
 

 

 
 
 
Suggest Edit

Published November 18, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us