Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Issue with X-axis label display on Report Definition chart

SA-9610

Summary



In a portal, a user has included Report Definition charts in a section cell.

The chart has time period set on x-axis. User notices that the labels do not correctly display corresponding to the bars on the chart. The bars are displayed in between the time intervals and not exactly corresponding to the actual data. However, on hovering on the bar it displays the exact data.

When user executes the report definition, the correct details are displayed.


Error Messages



Not Applicable

Steps to Reproduce



1. Create a Report Definiton and set a chart to display a time period on the X-axis.
2. Include this chart via a chart control in a section.
3. Run the flow and view the chart data at runtime.


Root Cause



This issue is observed because the chart embedded in a section is too small in size. Therefore, it does not allow all the data to be displayed.

Resolution



Open the Properties panel of the chart control and increase the width of the chart to accomodate the data.



Suggest Edit

Published May 13, 2015 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us