Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Link in RTE is not working as expected

SA-31533

Summary



The link operation in Rich Text Editor (RTE) is not working i.e a user is unable to link any text in the RTE. 

The operation is failing when the user tries to submit the configuration window of the link 


Error Messages



Not applicable
 

Steps to Reproduce

  1. Create a section with a repeat grid. 
  2. For one of the column in the repeat grid set the control as RTE with link operation enabled. 
  3. Set the edit for the grid under operation tab to :- inline - click row to edit. 
  4. During run time enter any text in the RTE and click on link icon in the rte to complete linking operation. 
  5. Once the URL information is provided for the link operation try to submit the window and observe that user is not be able to submit the window.


Root Cause



A defect in Pegasystems code or rules.

Resolution



Apply HFix-30994.

 

Suggest Edit

Published December 19, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us