Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Reports under Production ruleset not shown App/Record Explorer

SA-97719

Summary



The user has added a few rules to the Production ruleset. When a ruleset is added to an access group's Production ruleset, the rules do not display in the Application or Record Explorer.
However, if the ruleset is removed from the access group, the rules display in the Explorer.



Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce

  1. Log in to Pega Dev Studio.
  2. Navigate to Records > Report Definition.


Root Cause



A software use or operation error.


Resolution



Here’s the explanation for the reported behavior:

When a Production ruleset is added to an access group, the rules from the Explorer are removed irrespective of the patch version mentioned in the ruleset added.
All the rules present in this ruleset are removed from the Explorer immediately after a Production ruleset is added to the access group.

For example,

If 'ABC:01-02' ruleset is added to the Production ruleset in the access group, all the rules from the ABC ruleset are removed from the Explorer. These rules are only considered at runtime.

Similarly, when 'ABC:01-02-05' ruleset is added, all the rules from the ABC ruleset are removed from the Explorer.

The ruleset version plays no role in removing specific rules. The version is only used for Rule Resolution.
Suggest Edit

Published January 20, 2020 - Updated December 2, 2021

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us