Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Running a flow in the modal dialog displays a blank screen

SA-8600

Summary



Application Developer has a flow action in Work- class and its reference section is in Data- class.
A button is added in the section with an action to run a flow in modal dialog. The flow is in the same class as the section. But on click of the button in UI, a blank screen is displayed in the modal dialog with no flow action content.


Error Messages



Not Applicable.

Steps to Reproduce



Add a button in the section to run a flow in modal dialog.

Root Cause



The root cause of this problem is a defect in Pegasystems’ code/rules.

Resolution



You as an Application Developer can use an alternate way (flow uses a 'Subprocess' shape to call the screen flow under Data- class) to run the flow in a modal dialog from Work- class to Data- class.
 
 
Suggest Edit

Published June 12, 2015 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us