Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Search index directory location issue

SA-23346

Summary



User has two nodes in their cluster and enabled Search indexes for both node. But search index directory is configured to same mount location.
User wants a confirmation if this is the correct configuration or not.


Error Messages



Not Applicable.

Steps to Reproduce



1. Upgrade from PRPC 6.3 to Pega 7.1.8.
2. Create two nodes, one for application and second one for agents. User has application node only.
3. Configure search index agents in agent node and reindex all work,rules and data.

 


Root Cause



Not Applicable.

Resolution



Elastic search is introduced in Pega 7.1.8 and it is recommended to have search index configured in more than one node to ensure that search will function even when primary search index node is down.

User has configured two nodes but Index directory is same location for both nodes.
User is suggested to either to have Search index on one node only, and if required to place it on two nodes than search index directory should be different for both nodes.

 

 

Suggest Edit

Published May 21, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us