Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Work Objects search is not working

SA-25800

Summary



Work object search is not working in developer portal (designer studio) and received below error while initiating indexing.


Error Messages






Steps to Reproduce



Initiate indexing from Search Landing page but it does not seem to function.

Root Cause



Work Index file got corrupted in the server while re-indexing.

Resolution



Perform the following local-change steps:
  1. Shutdown the node
  2. Delete contents of the explicitIndex folder so that all indices can be rebuilt
  3. Delete the indexing node references from the pr_sys_statusnodes table. 
  4. Delete the PegaRULES_Extract_Marker.txt file on all nodes to remove any cached entries on the servers.
  5. Begin the rebuilding of Rules, Data & Work Indices.
  6. Click "Re-Index".
Suggest Edit

Published July 28, 2016 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us