Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Leading spaces does not display in the pxFeed section

SA-48256

Summary



The leading spaces does not display in the pxFeed section. This occurs when using Pega Pulse.


Error Messages



Not Applicable.


Steps to Reproduce

  1. Configure work objects with Pulse in pxFeed
  2. Open any active work object
  3. Go to the Pulse tab
  4. Add a Pulse post with leading spaces at the beginning of one or more lines. The leading spaces does not display in the feed.


Root Cause



A defect in Pegasystems’ code or rules.


Resolution


Perform the following local-change:
  1. Override the PegaSocial-Message.pyProcessAdditionalInput activity and add a property-set .pyObject=Param.Message on TargetPage as a step page
  2. Override CSS text file webwbpypega_social • css and change the white-space CSS property of .pulse-display-post CSS class to pre-wrap



Suggest Edit

Published February 5, 2018 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us