Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Load test failed in 59th min

SA-1376

Summary



Developer is doing a Load test through Load runner and a particular scenario is running continuously for one hour till the 58th min transaction are passed and 59th min failure is happening same time application is up. The particular failing transaction is working fine manually.

The Pega browser timeout was changed from 3600sec to 7200sec, but the issue still occurs.

Error Messages



No


Steps to Reproduce



No


Root Cause



The root cause of this problem is in a third-party product integrated with PRPC.



Resolution



Application is configured on Single SignOn method. SiteMinder idle timeout value was configured as 1 Hour.
Issue got resolved after increasing idle timeout value to 2hrs.



 

Published January 31, 2016 - Updated October 8, 2020

Was this useful?

0% found this useful

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

Did you find this content helpful?

Want to help us improve this content?

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us