Skip to main content

This content has been archived and is no longer being updated. Links may not function; however, this content may be relevant to outdated versions of the product.

Support Article

Adding "&" in string without space doesn't display correctly

SA-36975

Summary



When user gives "&" in the label of link, ifor example P&P, the label of link is displayed as PP_.

The generated Html is replacing & with underline after the letter, user wants it to display as P&P.


Error Messages



Not Applicable


Steps to Reproduce



1. Log into application.
2. Launch the respective portal.
3. Navigate to taxonomy and create the new taxonomy with the name "P&P".
4. Create the content with the same category, in category drop-down the name is not displayed correctly.


Root Cause



The & followed by character which will be treated as accesskey ( hot key).

So in the browser it is displaying underscore of that character. Pega engine will generate accesskey attribute on that element and browser take care of processing the event.

Resolution



Perform the following local-change step:

Implement "&Character" in the label of link to display to the user as "&Character".

Note:To show user as "&Character" when label of link is given as "&Character", it has been taken as enhancement request provide a fix in the future release.


Suggest Edit

Published July 26, 2017 - Updated October 8, 2020

Did you find this content helpful? Yes No

Have a question? Get answers now.

Visit the Collaboration Center to ask questions, engage in discussions, share ideas, and help others.

We'd prefer it if you saw us at our best.

Pega Community has detected you are using a browser which may prevent you from experiencing the site as intended. To improve your experience, please update your browser.

Close Deprecation Notice
Contact us